Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de l’esglèsia dels mormons de Vilafranca van a bon ritme.

L’església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies té previst obrir les seves portes a finals d’aquest any fins i tot abans del que s’esperava ja que les obres van un mes avançades.

L’edifici tindrà unes dimensions de 700 m2, mentre que el recinte sencer ocuparà 6500 m2 comptant amb una zona ajardinada, pàrquing i pistes de bàsquet, futbol i volei. L’esglèsia en si constarà d’una nau central amb capacitat per a 200 persones i l’envoltaran diverses aules i despatxos. Comptarà també amb una pila bautismal per als batejos, equipaments tecnològics, un piano de cua i un orgue.

Tot i que a simple vista el que més crida l’atenció és la torre que és el símbol del sacerdoci però a diferència de les esglésies catòliques, aquesta torre no disposa de campanes.

De fet hi ha algunes diferències més entre la creença dels mormons i el catolicisme.

La comunitat mormona de Vilafranca vol que aquesta església no només sigui un espai per a practicar la seva religió sinó que es pretén que dinamitzi la zona, situada al barri del Molí d’en Rovira.

Borrut recorda que serà un lloc obert a tota la ciutadania i anima a que qualsevol entitat que necessiti espai per a realitzar alguna activitat pot contactar amb ells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: