Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La neu ha arribat a Pontons i a la Llacuna calen cadenes per circular per la BP2121

Al llarg del dia ha anat plovent al Penedès, i a darrera hora de la tarda la neu ha arribat a les zones més altes, a Pontons. Les zones properes a Mediona i la Llacuna també estan nevades.

Tot i que finalment no ha estat generalitzada, la neu ha arribat al Penedès a darrera hora de la tarda de dimecres, concretament a la zona de Pontons i Mediona. Una neu que ha afectat a la zona de la Llacuna obligant l’ús de cadenes a la BP2121 entre els quilòmetres 23 i 33 d’aquesta via.
A més, cal tenir present que de cara a la nit i matinada amb la baixada de temperatures i donat que durant tot el dia ha anat plovent cal extremar les precaucions a l’hora dels desplaçaments per carretera davant el risc de clapes de gel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: