Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos fan una xerrada sobre prevenció a la BTB

Els Mossos d’Esquadra han ofert una xerrada sobre consells bàsics de seguretat a la Biblioteca Torras i Bages.

Les oficines de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès han començat a impartir xerrades informatives a les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf. La primera tenia lloc dijous passat a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca.

La voluntat d’aquest cicle de xerrades és explicar mesures de prevenció ja que aquesta és l’eina més eficaç per evitar ser víctima de delictes a internet i les xarxes socials, al domicili i a la via pública.

Les biblioteques públiques, com a centres d’informació referents de la comunitat, aposten per aquest tipus d’iniciatives d’interès general. En aquest cas, els Mossos d’Esquadra aposten per oferir les xerrades en aquest entorn, on poden arribar a un sector de la població més ampli i que va més enllà dels col·lectius de risc, com els menors o la gent gran, als quals arriben mitjançant altres circuits d’informació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: