Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos denuncien a Gelida el conductor d’un camió que circulava amb el tacògraf manipulat

El camioner també circulava per l’AP-7 a 112 quilòmetres per hora, en un tram on els vehicles pesants només poden anar a 90.

Els fets van tenir lloc el dijous 30 de desembre a un quart de vuit del matí, quan una patrulla que feia un control de velocitat en el punt quilomètric 181.5, sentit Girona, va fotografiar la infracció amb el radar.

Poc després, la patrulla de trànsit va aturar el camió a la sortida del peatge de Gelida, amb l’objectiu de notificar la denúncia i d’inspeccionar el vehicle. La sorpresa va ser quan els Mossos van comprovar que el tacògraf que indica els paràmetres principals del camió estava manipulat per tal que no notifiqués els excessos de velocitat ni l’absència de parades obligatòries per descansar.

Els agents de trànsit han obert diligències penals a aquest conductor murcià de 42 anys per un presumpte delicte de falsificació de document públic i el jutge el citarà ben aviat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: