Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’OCP i la Polifònica s’alien amb la música de Mozart en el seu primer concert conjunt

Les dues formacions esperen poder fer noves col·laboracions en el futur.

Aquest diumenge, a l’Auditori de Vilafranca, l’Orquestra de Cambra del Penedès i la Polifònica de Vilafranca van unir les seves forces per interpretar una de les peces corals més curioses i rarament interpretades de Mozart: la Missa en do major K167.

Les dues formacions van interpretar aquesta peça peculiar que Wolfgang Amadeus Mozart va compondre amb només 17 anys. Després de la interpretació conjunta, l’Orquestra de Cambra del Penedès va interpretar la Simfonia Júpiter, que es considera la culminació del cicle simfònic de Mozart: una obra extraordinària que marca un abans i un després en la història de la música occidental.

Hernández explicava que la col·laboració entre el cor que dirigeix i l’orquestra resident de l’Auditori Municipal ha funcionat molt bé.

Les dues formacions esperen poder fer noves col·laboracions en el futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: