Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord ha presentat un any més el seu calendari, enguany centrat en les celebracions

Com ja és habitual, en el marc de les Festes de Sant Raimon l’associació La Llum del Nord presentava el seu calendari per el 2017.

Es tracta de la onzena edició d’aquest calendari, que any a any pretén ajudar a conèixer les tradicions culturals marroquines. Asma Harti, des de la Llum del Nord, comenta que la intenció en aquesta ocasió és posar en context i donar informació de les celebracions familiars del Marroc tant a la societat penedesenca com a les segones generacions de marroquins nascuts a Catalunya.
Des de La Llum del Nord consideren que malgrat tot el 2016 ha estat un any en que encara s’han produït tensions entres les diferents comunitats, i que per tant cal continuar treballant per millorar la convivència i el coneixement entre cultures.
L’acte de presentació va finalitzar amb un vermut artesà i calent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: