Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El limitat stock de pisos de lloguer a Vilafranca fa que els preus hagin pujat gairebé un 25%

Cada vegada hi ha menys pisos a Vilafranca i això provoca que els preus de lloguer hagin pujat un 24,9% en els últims dos anys. Mentre al 2014 un lloguer podia sortir per 430 € al mes, al 2016 556 €

Per tant, actualment, una persona que està buscant pis de lloguer es troba amb dos problemes: d’una banda que no hi ha stock de pisos, i de l’altra que els pisos que troben són més cars que fa dos anys. Moltes agències inmobiliaries ja tenen fins i tot llistes d’espera.

Fa uns dies la Generalitat va anunciar que posarà en marxa un índex de referencia de preus per a intentar regular els lloguers.

Pel que fa als pisos de venda, tenen uns preus més atractius i avui dia a conseqüència de la gran demanda de pisos de lloguer s’estan començant a vendre. Tot i que la gran part de vendes són a inversors. El jovent, en canvi, no pot accedir a aquest tipus d’habitatge degut, malauradament, a la precarietat laboral.

En referència a com estarà la situació pròximament, el gerent de Finques Anoia Penedès, Max Jané no es mostrava del tot pessimista.

De totes maneres, ambdues inmobiliaries coincideixen en el fet de que els preus no baixaran fins que hi hagi més pisos disponibles a la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: