Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aran ha estat el primer altpenedesenc del 2017 i la Sira, la primera vilafranquina

Les mares de l’Aran i la Sira es van posar de part la nit de cap d’any.

Les mares de l’Aran i la Sira es van posar de part durant la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener i han tingut els seus fills a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, on avui passaven les darreres hores abans de tornar a casa.

La Lídia Mora, mare de la Sira Requena Mora, tenia com a data aproximada del part el 30 de desembre. La Sira, que té un germanet de 4 anys, va acabar naixent el dia 1 de gener a les dues i un minut del migdia. Va pesar 3 quilos 220 grams.

L’Aran, en canvi, havia de néixer el 20 de desembre. Els seus pares, el Josep Vallverdú i l’Alba Múrcia, són de Mas Asperó, a Sant Sadurní d’Anoia, i tenien un part induït programat pel dia 3 de gener, si el part no s’iniciava de forma natural abans. Finalment, l’Alba es va posar de part poc després de menjar-se el raïm.

L’Aran Vallverdú Múrcia va pesar 3 quilos 990 grams. És el primer fill de l’Alba i el segon del Josep, que té una filla de nou anys i que està molt il·lusionada amb l’arribada del seu germà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: