Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní treballa en el tancament de l’exterior de la Casa dels Avis

És un projecte que actualment està en una primera fase de concurs de pressupostos i que, en les properes setmanes, veurà la llum.

El tancament es farà efectiu mitjançant tres portes que se situaran al Carrer Torras i Bages, a la rampa que connecta l´Índex amb la Casa dels Avis i al Carrer Cèsar Martinell.

El projecte, que consta de dues fases, permetrà a avis i famílies poder gaudir tranquil·lament de l’espai exterior de la Casa dels Avis i evitarà que sigui només un lloc pas, alhora que limitarà els accessos al recinte. L’obra està valorada en 15.000 euros i s’inclou al pressupost que l´Ajuntament destina a la Casa dels Avis, de 172.000 euros, tal i com ha explicat el regidor d’urbanisme i Hisenda, Josep Maria Ribas.

Està previst que la primera fase logística, durant la qual es fixaran les portes, finalitzi a finals de febrer, mentre que la segona, que dotarà l’espai de taules i cadires adequades, podria entrar en funcionament durant el mes d´abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: