Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Agrícol acollirà un espectacle musical i poètic centrat en l’obra de Jaume Subirana

L’Agrícol acollirà un espectacle musical i poètic centrat en l’obra de Jaume Subirana

August Garcia planteja la proposta escènica “Surant com les pedres -Jaume Subirana”, amb poemes llegits, poemes cantats i textos del poeta parlant d’ell mateix.

L’espectacle comptarà amb August Garcia, veu i guitarra, Pep Puig, rapsode, Josep M. Martí, saxo i teclat, Douglas Suttle, baix. L’acte es farà el proper 20 de gener, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Artístic Penedès L’Agrícol, de Vilafranca, amb la col·laboració de la Secció literària de L’Agrícol.
“Surant com les pedres” proposa que el públic descobreixi i assaboreixi aquesta recerca de la mà d’uns quants músics i un rapsode, que han posat música a alguns poemes de Subirana i els han enllaçat amb d’altres que regalen en veu alta perquè, entre tots, vés a saber si al final emergirà la lleugeresa del poema fet pedra tosca. Imaginar pedres que suren és feina de poetes, com Jaume Subirana.
Jaume Subirana és escriptor, traductor, gestor cultural i professor universitari. Ha obtingut diversos premis literaris com el premi Carles Riba de poesia amb “Final de festa” (1988). L’any 2011 el poemari “Una pedra sura” va ser guardonat amb el Premi Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater 2011.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: