Dilluns, 18 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juan Luis Ruiz reelegit com a Primer Secretari de la Federació del PSC

La militància del PSC de l’Alt Penedès i el Garraf escull Juan Luis Ruiz com a Primer Secretari de la Federació, amb un resultat ajustat.

Els militants socialistes del Garraf i l’Alt Penedès han escollit aquest dissabte, per primera vegada a través d’un procés de primàries, la persona que encapçalarà la Federació Alt Penedès Garraf del PSC els propers anys.

Un total de 389 militants s’han mobilitzat aquest dissabte en les primàries de la Federació Alt Penedès-Garraf per escollir el Primer secretari.

Un cop tancades totes les meses electorals, Juan Luis Ruiz ha estat escollit com a Primer secretari de la Federació amb un total de 201 vots, enfront dels 184 que ha obtingut la candidatura de Lluis Valls i 4 vots en blanc.

Un cop escollit, Ruiz serà proclamat en el seu càrrec el proper 4 de febrer en el Congrés de Federació a Sant Martí Sarroca. El Congrés de Federació servirà també per votar la proposta de Comissió Executiva i per debatre i traçar el full de ruta dels i les socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf per als propers anys.

PSC

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
11:00
Vijazz
Archie Sheep Quartet

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: