Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Hip hop, acrobàcia i dansa contemporània diumenge a Cal Bolet amb Sinestèsia, d’Iron Skulls

Hip hop, acrobàcia i dansa contemporània diumenge a Cal Bolet amb Sinestèsia, d’Iron Skulls

Aquest diumenge 22 de gener, a les 7 de la tarda, tindrem a Cal Bolet l’últim espectacle de la temporada octubre-gener: “Sinestèsia”, d’Iron Skulls.

“Sinestèsia” representa un món postapocalíptic, on un grup de supervivents, inicien un viatge cap a una zona segura. El Hip Hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per a crear un llenguatge on les fronteres entre l’humà i l’animal es desdibuixen, convidant l’espectador a un joc d’interferències sensorials.
L’estil d’Iron Skulls es defineix per entrecreuar disciplines del moviment com les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes i també la producció musical,el disseny gràfic i la moda. Aquesta companyia de dansa experimental va sorgir d’un grup de breakdance Iron Skulls Crew. Amb el desig d’investigar en las arts escèniques, el 2013 a Barcelona van crear Iron Skulls Co amb ballarins provinents de diferents trajectòries artístiques. Des de la seva presentació de Sinestèsia a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, on van rebre el premi del públic, han destacat per la seva fisicitat transversal i creació d’atmosferes. Han estat la primera companyia de l’Estat que ha participat al festival de Hip Hop Breakin’ Convention, a Londres l’any 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: