Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada realitzarà una consulta popular per validar el nou POUM

Aquesta setmana ha començat l’exposició pública del nou POUM de la Granada, que ha de culminar amb una consulta popular abans de passar a aprovació en sessió plenària.

Així doncs, des d’aquest dilluns i fins el divendres, tothom qui ho desitgi pot conèixer els detalls dels documents en els plafons informatius instal·lats al consistori. L’horari de consulta és el d’oficina diari del propi ajuntament. A més, s’han repartit fulletons informatius a tots els domicilis del municipi. Posteriorment, els dies 17 i 18 de gener, hi haurà dues reunions al Centre Cívic, a dos quarts de vuit del vespre, en què els redactors del document explicaran les seves particularitats i tothom qui ho desitgi podrà realitzar preguntes. Tot plegat, anirà combinat amb una programació especial de La Granada Televisió, que entre els dies 19 i 22 de gener oferirà les opinions dels redactors del POUM i dels quatre partits polítics representats al consistori granadenc.

Finalment, del 23 al 27 de gener, en horari d’oficina de l’Ajuntament, totes les persones majors de 18 anys empadronades a la Granada podran votar si donen validesa al projecte. El diumenge 29, també de 10 del matí a dues del migdia, també es podrà votar i, en acabat, es procedirà a l’escrutini. En cas que l’opinió ciutadana sigui favorable, l’Ajuntament de la Granada portarà a votació el POUM en una sessió plenària el mes de febrer.

La consulta popular consta de tres preguntes en què s’ha de respondre “sí” o “no”. Són, la primera “Està d’acord amb la baixada de densitat d’habitatges que proposa el POUM?”, la segona “Considera raonable conservar el casc històric tal com es proposa al POUM?”. I la tercera “Creu que la Granada podria oferir més sòl industrial que el que marca el POUM?”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: