Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Galeria Sicart ret homenatge a diversos artistes amb La Maduresa del Dibuix

L’exposició La Maduresa del Dibuix vol ser un petit homenatge des de la galeria Sicart als artistes que porten més de 40 anys treballant als seus tallers i que són referents de la seva generació.

Són artistes nascuts entre les dècades dels 30 i 50. Aliens als canvis del mercat, a les presses, a la intermitència de les exposicions, a la lleugeresa de les modes o les crisis econòmiques. Un homenatge, per tant, a la persistència i al compromís amb la creació.

La tria dels artistes ha estat una tria personal des de la galeria d’aquells que independentment de la seva nacionalitat han establert la seva residència a Catalunya.

L’elecció del dibuix com a fil conductor ve donada pel fet que, des de fa temps, el dibuix no només s’entén com a treball preparatori sinó com a obra final per a la majoria dels artistes. Tot i que les línies habituals de treball dels artistes seleccionats puguin ser la pintura, l’escultura o la ceràmica, el collage o la fotografia, o qualsevol de les tècniques mixtes, en aquesta exposició tenen en el dibuix el punt de connexió. L’exposició que es va inaugurar per la Fira del Gall està tenint molt bones crítiques tal i com explica el Ramón Sicart. La Maduresa del dibuix encara es podrà veure fins el proper dia 4 de febrer a la Galeria Sicart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: