Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es farà una rotonda per millorar l’entrada a Vilafranca per la carretera de Les Cabanyes

Aquestes dies s’estan fent uns treballs previs en aquesta zona d’entrada a Vilafranca, que posteriorment hauran d’acabar amb una rotonda que ha de millorar la seguretat del trànsit en aquest punt.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Maria Martí ha explicat que un cop finalitzats ja pràcticament els treballs del vial per vianants i bicicletes que porta des de la sortida de la vila fins a la muntanya de Sant Jaume vorejant la carretera BV2127, queden uns 200 metres per connectar amb el vial que puja per el carrer de Guardiola. La voluntat és a la llarga fer una rotonda per regular el trànsit dels vehicles, i al seva urbanització afectarà també aquests vials. A l’espera de la rotonda, que podria ser una realitat a primers del 2018, de moment es fa una connexió provisionals dels dos vials per vianant i bicicletes per garantir-ne la continuïtat i la seguretat.
A banda d’aquesta actuació, que es farà amb el suport de la Diputació, Martí explica també que s’està estudiant la continuació del vial que ara porta cap a la muntanya de Sant Jaume per tal de fer-lo arribar a l’entrada de Les Cabanyes.
El regidor d’Urbanisme de Vilafranca explica també que amb la Diputació s’ha posat sobre la taula estudiar la possibilitat de connectar la vila amb els polígons industrials de les zones dels Monjos i d’Olèrdola. En aquest cas però, és una acció molt més complicada ja que cal salvar tant la variant de la N-340 com els diferents accessos a l’Autopista que hi ha.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: