Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Estudiants del màster de l’Organització Internacional de la Vinya visiten cellers del Penedès

Estudiants del màster de l’Organització Internacional de la Vinya visiten cellers del Penedès

L’Incavi organitza aquesta visita a Catalunya, un dels 25 països que cada any està en l’itinerari de països elaboradors de vi visitats pels alumnes d’aquesta diplomatura,

Del 23 al 27 de gener, i per 29è any consecutiu, l’Incavi ha rebut la visita del “Diplôme International” de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi, en gestió del sector de la vinya i el vi. Aquest Màster, que sorgeix de la Universitat de Montpeller SupAgro (França), segueix el programa organitzat per l’Incavi i la Universitat Autònoma de Barcelona durant l’estada a Catalunya, país que té el privilegi de ser el primer a ser visitat després de França. Tot seguit, recorrerà 25 països, elaboradors i consumidors, tan importants com Sud-àfrica, Austràlia, Nova Zelanda, Grècia, Turquia, la Xina, el Japó, o els Estats Units.
Integren la promoció dinou universitaris de tercer cicle, procedents de vuit nacionalitats: Alemanya, Gran Bretanya, Austràlia, Bèlgica, Bulgària, França, Grècia i Mèxic. Durant una setmana, visiten onze cellers de diverses denominacions d’origen. De la DO Penedès i el CR Cava s’acosten a Miguel Torres, Recaredo, Segura Viudas, Agustí Torelló Mata i Sumarroca. Visites que serveixen per conèixer, de primera mà, les estratègies de comercialització i posicionament en el mercat que els directius i tècnics dels cellers i denominacions d’origen els exposen, i també degusten els excel·lents productes de cadascun.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: