Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un equip dels Castellers de Vilafranca participarà en el Torneig Intercasteller de Futbol

El torneig serà aquest cap de setmana a Cornellà.

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest cap de setmana a la 16a edició del Torneig Casteller de Futbol que tindrà lloc a Cornellà. El torneig, que aquest any l’organitzen els Castellers de Cornellà, es desenvoluparà entre dissabte i diumenge i comptarà amb la presència d’unes 1.500 persones. En el cas de participar en les següents fases eliminatòries, l’equip vilafranquí podrà arribar a jugar fins diumenge al migdia, quan tindrà lloc la final del  que també es coneix com a Torneig Intercasteller.
L’equip dels Castellers de Vilafranca vol alçar per sisena vegada el títol del torneig i col·laborar a crear una bona relació amb les altres colles del món casteller, un dels objectius generals d’aquesta competició.
El Torneig Casteller de Futbol és un acte obert a tot el públic que ho desitgi. De fet, la colla fa una crida a tothom per anar a animar l’equip durant el cap de setmana amb samarretes i bufandes identificatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: