Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enrique Hevia és el nou president executiu de Freixenet, reforçant les branques minoritàries

Aquesta setmana el Consell d’Administració de Freixenet acordava el nomenament d’Enrique Hevia com a president de la nova comissió executiva que dirigeix l’empresa des de finals de desembre.

Aquesta setmana, segons publica La Vanguardia, el Consell d’Administració de Freixenet acordava el nomenament d’Enrique Hevia com a president de la nova comissió executiva, un òrgan col·legiat que ha assumit la direcció de la companyia des de finals de desembre quan les famílies accionistes van decidir rellevar Pere Ferrer com a conseller delegat.
El reforçament de la posició de la família Hevia, juntament amb els Bonet, podria donar impuls a la seva voluntat de canviar la gestió del grup per augmentar-ne la rendibilitat i fer-la més atractiva per l’entrada d’un inversor que compri a les famílies que desitgen vendre la seva part.
Recordem que en el seu moment l’alemanya Henkell va fer una oferta per assolir part de l’accionariat de Freixenet, però sobre tot els accionistes majoritaris, els Ferrer, i part dels Bonet no van acceptar la proposta, que se situava al voltant dels 500 milions d’€. Ara sembla que la branca dels Bonet hauria sumat esforços amb els Hevia per tal de mirar de donar un nou enfoc a Freixenet, i sobre tot de tenir una auditoria que avaluï el valor real de l’empresa, que sembla estaria bastant per sobre d’aquest 500 milions.
Mentre, sembla que la família Ferrer continuaria buscant la manera de poder presentar una oferta per assegurar-se el control de l’empresa. Fa uns Josep Ferrer, a títol personal, va presentar una proposta per comprar el 51% de les accions, però no va assolir el finançament necessari per fer-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: