Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres s’inaugura als Trinitaris “I l’esquerda i la llum” de la fotògrafa Maria Vernet

Divendres s’inaugura als Trinitaris “I l’esquerda i la llum” de la fotògrafa Maria Vernet

Nascuda a Tarragona l’any 1979, la jove fotògrafa Maria Vernet presenta a la Sala dels Trinitaris una antologia de la seva obra més recent. Un recull de més d’un centenar de fotografies.

Un viatge introspectiu pels neguits vitals d’aquesta artista llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 2006 i que des de l’any 2008 exerceix de docent de fotografia en un Centre Penitenciari del Departament de Justícia de la Generalitat.
En aquesta exposició, a banda de veure més d’un centenar de fotografies de Maria Vernet, l’artista ens mostra també pintures, fotografies intervingudes, escultures i alguna performance.
L’objectiu principal de Maria Vernet és donar ànima a la matèria, amarar-la del sentit vital de les emocions que l’empenyen a fotografiar, a crear.
La inauguració de l’exposició “I l’esquerda i la llum” anirà a càrrec del Regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi i tindrà lloc aquest divendres 13 de gener a les 8 del vespre. L’artista en farà també una visita comentada. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 19 de febrer en horari de dimecres a divendres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, i dissabtes i diumenges de 6 a 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: