Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge arriben els tres tombs a Vilafranca, amb nova bandera i acompanyats de banda de música

La Festa dels Tres Tombs omplirà Vilafranca de cavalls i carruatges aquest diumenge, amb un seguit d’actes que ja són els habituals d’aquests darrers anys.

Així, a partir de les 10 del matí darrera la zona esportiva, hi haurà la concentració de cavalls i carruatges amb el tradicional esmorzar pel carreter. A ¾ d’11 del matí es donarà la sortida a la comitiva, que recollirà la bandera de Sant Antoni a l’Avinguda de Catalunya. Se seguirà per els carrers Eugeni d’Ors, Pere III i Sant Pere. Al voltant de la 1 del migdia es farà la benedicció a l’església de Sant Francesc, i es continuarà cap a la Rambla de Sant Francesc, carrers de General Cortijo, de Camp del Cellerot fins arribar a la plaça dels Països Catalans on s’iniciaran pròpiament els tres tombs per diferents carrers del barri de la Girada.
Dídac Martí, membre de l’Associació Amants dels Cavalls Sant Antoni Penedès organitzadors dels Tres Tombs, comentava que enguany es comptarà amb l’acompanyament de la Banda Verge de Misericòrdia, de Reus; i també s’estrenarà una nova bandera.
La previsió és que participin aquest 2017 als tres tombs vilafranquins entre 150 i 200 cavalls, i entre 40 i 60 carruatges. Unes xifres que serien les habituals aquests darrers anys. Martí comenta també que compten amb un suport important per part de les hípiques del Penedès, a l’hora de participar amb els seus cavalls.
Com sempre, diumenge a la Rambla de Sant Francesc i també a la Rambla de la Girada es podrà comprar el típic tortell de Sant Antoni, que és també una manera d’ajudar a mantenir la festa dels Tres Tombs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: