Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació presenta el seu catàleg de serveis en esports en una sessió a Vilafranca

La sala de l’Enològica va acollir la presentació que tècnics de la Diputació de Barcelona van oferir a regidors i tècnics d’esports en relació al catàleg de serveis i suports per aquest 2017.

El gerent del Servei d’Esports de la Diputació, Jordi Cavero, comentava que aquests dies estan fent xerrades d’aquests estils en diferents zones de la demarcació de Barcelona. Comentava també que la majoria de demandes que els fan els ajuntaments tenen a veure amb activitats esportives de caire popular i també adreçades al manteniment de les instal·lacions esportives.
Cavero comentava també que en aquests darrers anys s’ha passat d’una dinàmica de construcció d’equipaments esportius, que ha comportat que hi hagi una bona cobertura en aquest àmbit, a una demanda d’ajuts per al seu manteniment.
La sessió la va obrir la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: