Dissabte, 20 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana més implicació al govern amb les Festes de Sant Raimon

Marcel Martínez reclama més implicació per millorar les festes.

En el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió el regidor portaveu del grup municipal de la Cup, Marcel Martínez, ha fet referència a la manca de constitució de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon, aquest any, i a la conseqüent reducció d’activitats en el marc de les Festes d’Hivern de Vilafranca. El regidor havia estat, fa uns anys, coordinador de les festes.

Marcel Martínez ha explicat que fins que no conegui els motius pels quals no s’ha constituït la coordinadora vol parlar amb prudència, però ha assenyalat que en la seva opinió hi ha una manca de voluntat per part del govern.

Martínez està convençut que val la pena invertir en unes festes que mostren la gran potencialitat que tenen les entitats i associacions de Vilafranca.

Marcel Martínez ha posat com a exemple l’èxit assolit l’any 2015 amb els actes de la capitalitat de la Cultura Catalana, on les entitats hi van tenir un paper molt destacat, i assenyala que caldrà plantejar un esforç polític per que les festes funcionin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: