Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP decidirà a Vilafranca el posicionament sobre la proposta de pressupost de la Generalitat

Dissabte el Casal Popular de Vilafranca acollirà la reunió del Consell Polític de la CUP, que ha de servir per desencallar un dels punts més calents d’aquests mesos a nivell de política catalana.

Parlem del posicionament d’aquesta formació en relació als pressupostos de la Generalitat, donant resposta a les propostes que se’ls han fet des del govern de JxS, i que ha de servir per desencallar o no l’aprovació dels pressupostos del govern català que s’ha de debatre al Parlament en les properes setmanes..
Així, Vilafranca serà la seu, a partir de les 10 del matí, d’una trobada del Consell Polític més el Grup d’Acció Parlamentaria per tal de debatre la posició de la CUP-Crida Constituent respecte els pressupostos de la Generalitat per aquest 2017.
Previ a aquesta reunió de dissabte al matí, aquests vespre s’està fent a l’Auditori de Vilafranca l’assemblea plenària de la territorial de la CUP que ha de servir per decidir el sentit dels vots que les candidatures de la vegueria tenen en el Consell Polític que s’ha de celebrar el dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: