Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Polític de la CUP, reunit a Vilafranca, diu sí al pressupost però amb condicions

Els cupaires adverteixen que si al setembre no s’ha convocat el refèndum retiraran el suport al govern i provocaran la convocatòria d’eleccions.

El Consell Polític de la CUP s’ha reunit a les 10 del matí d’aquest dissabte al Casal Popular de Vilafranca i a les 13h s’ha convocat al mateix Casal una roda de premsa per explicar el sentit del vot. Han comparegut davant una gran expectació mediàtica Eulàlia Reguant i Quim Arrufat. Reguant ha remarcat que el pressupot que es proposa no és el que la CUP vol ni el que el país necessita i ha avançat que es continuarà negocioant en el procès parlamentari. Quim Arrufat s’ha queixat dels xantatges que han patit en el darrer any, però ha posat el punt de mira en la realització del referèndum i per això ha remarcat que el sí al pressupost és un sí amb condicions. És a dir que com a molt tard al setembre d’aquest any es faci el referèndum. Ha dit que “és un sí per la ruptura,  perquè es convoqui el referèndum encara que l’estat hi estigui en contra”.

El consell polític de la CUP ha votat a favor de donar suport als pressupostos per al 2017 en l’assemblea a Vilafranca per 39 vots a favor,  22 en contra i 2 abstencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: