Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove assaja aquests dies al local de l’Associació de Veïns de Les Clotes

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca està a l’espera de poder disposar d’un local definitiu d’assaig, i mentre ho farà al local de l’Associació de Veïns de les Clotes.

La Jove ja assaja des de divendres passat. Aquest proper divendres, a les 8 del vespre la canalla i a les 9 de la nit obert a tothom, es farà l’assaig a l’Associació de Veïns de les Clotes, mentre s’estan fent gestions per establir el local definitiu per aquesta temporada. La colla agraeix a l’Associació de Veïns la cessió del local durant aquests dies.
D’altra banda, un grup de castellers de la colla de la camisa blau cel va participar aquest diumenge passat al concurs d’estirar corda de les Festes de Sant Raimon, amb l’objectiu de fer una activitat extra-castellera on hi poguessin participar membres de la colla de manera festiva. Després de l’esmorzar de rigor, la colla va posar-se mans a l’obra i van acabar en quarta posició. Els guanyadors van ser l’equip dels Eagles de Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: