Dissabte, 20 d'abril de 2024

Carles Castillejo i Judith Corachan van guanyar amb autoritat la 10K de Vilafranca

Carles Castillejo (29’58”), es va emportar amb autoritat la cursa vilafranquina, de fer aquest atleta olímpic, era el clar favorit, al costat de l’atleta vilafranquí Ibrahim Chakir.

La lluita entre els dos atletes va començar des del moment de la sortida agafaven el cap de la cursa i passaven la primera volta amb 15’23” i 15’25” respectivament, uns temps fora del record.
A la segona volta Castillejo incrementava el seu ritme i despenjava a Chakir, a l’arribada és seguia impacientment l’entrada de Castillejo i tot just a pocs segons del minut 30’ encarava la recta de l’arribada i i accelerant el ritme guanyava amb el nou record.

El vilafranquí Chakir (31’46”) va ser segon i el van acompanyar al podi  Daniel Baraldés (32’30”), Francesc de Lanuza (32’40”) i Iban Mañer (32’52”).
A l’apartat femení va guanyar amb claredat Judtih Corachan (37’50”), va dominar tota la cursa i la van acompanyar al podi
Laura Vilchez (38’18”), la vilafranquina Naima Ait Ali (40’15”), Nuria Cascante (40’30”) i Patricia Fernández (41’18).
En el apartats de club els guanyadors van ser el Miostaf en masculins i Masquefa Trail en femenins.