Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Campanya de l’Ampolla ha tornat a mobilitzar Vilafranca i comarca de forma solidaria

Aquest dissabte s’ha celebrat la 34ena edició de la Campanya de l’Ampolla, la recollida d’ampolles buides de cava amb finalitats solidàries promoguda per el col·lectiu de Joves Cristians.

La campanya compta també amb el suport d’altres grups i entitats vinculats a la parròquia. Des de primera hora de la tarda un grup d’un 250 voluntaris es van repartir en 15 zones la capital de l’Alt Penedès, per anar recollint barri a barri les ampolles. El responsable de Joves Cristians, Joanjo Gonzàlez, remarcava que enguany es van anar a buscar grups grans d’ampolles i sense etiqueta. També es notable la col.laboració de 18 municipis de l’Alt Penedès.

A la FECA s’ubica el centre de recepció i coordinació i s’ofereix berenar als voluntaris participants. Un berenar més necessari que mai en aquesta ocasió, perquè el fred es va deixar notar i força.

Entre les voluntària hi havia la Maribel Giménez dels Grup Tercer Món, que participa a la campanya dels de fa més de 30 anys. Es mostra satisfeta de la involucració de molts voluntaris.

També l’Agrupament Escola col.labora des de fa anys en aquesta activitat.

Els nens de l’agrupament també en prenen un aprenentatge d’aquesta activitat.

La tarda es va fer llarga, amb la feina i el Fred. Però va ser molt profitosa.

Al vespre el responsable de la campanya es mostrava satisfet pels resultats. També pel fet que cada vegada més la gent retira les etiquetes adhesives.

Tot i que encara queda per fer el recompte definitiu es calcula que la xifra assoilda aquest any és igual o una mica inferior a la de l’any passat, amb unes 65.000 ampolles. Els diners que s’obtindran a canvi aniran destinats al Centre d’Acollida Abraham de Càritas Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: