Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cafès Novell Vilafranca farà un parèntesi a la lliga per centrar-se a la Copa de la CERS.

Els vilafranquins necessiten del suport de l’afició per capgirar aquesta eliminatòria i presentar-se als quarts de final

Els vilafranquins jugaran aquest dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, el partit de tornada dels vuitens de la final de la competició europea, després de perdre a la pista del Juventude de Viana per 3 a 1, caldrà remuntar a la poliesportiva per ser presents als quarts de final.

Aquest mateix partit es va jugar el 16 de gener de l’any passat a la poliesportiva, també era la tornada dels vuitens de final, en aquella ocasió van empatar a 3 a Vina, i van superar l’eliminatòria davant de l’afició, al guanyar per 5 a 3.

El vigent sotscampió de la competició, s’enfronta al mateix equip amb qui es va trobar l’any passat, ara fa un any els vilafranquins els van superar en aquesta mateixa ronda. L’equip portuguès, va tenir una eliminatòria fàcil als setzens de final, primer va guanyar a la pista del Darmstadt alemany on va guanyar per 7 a 2, eliminatòria que va arrodonir a pista pròpia guanyant per 8 a 2.

Actualment, l’equip de Viana de Castelo, figura a la zona mitjana de la lliga del seu país, tot i que no pot afluixar per no veure perillar la tranquil·litat actual i acostar-se al descens. L’equip de Viana, guanyar a l’anada jugada a mitjans de desembre a la seva pista per 3 a 1, però els vilafranquins, per vist sobre la pista, tenen opcions de passar ronda.

La gran preocupació vindrà als quarts de final, Cafès Novell Vilafranca o Juventude de Viana, se les veuran amb el guanyador del Barcelos-Follonica, tot apunta que els esperarà el vigent campió, que ja va guanyar a Itàlia (3-1).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: