Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica’ a la capella de Sant Joan

Aquest divendres, a les 8 del vespre, s’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica”

Aquest divendres, a les 8 del vespre, s’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició “Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica”, d’un centenar de peces ceràmiques d’artistes visuals que provenen essencialment de la pintura. Els artistes Xavier Aballí, Josep M. Baltà, Josep Moscardó, Fèlix Plantalech i August Rosell, porten el seu imaginari creador i pictòric en un nou suport, la ceràmica, després d’haver estat treballant exactament un any al taller Ceràmica Baltà de Guardiola de Font-rubí. Es tracta d’una mostra que ensenyarà a tots els visitants com l’estil propi de cada artista es pot reflectir també en un nou suport que, bé per desconeixement de la tècnica o bé per la dificultat de portar-la a terme, encara no havia estat explorat per aquests artistes.
L’exposició anirà acompanyada de fotografies dels murals ceràmics realitzats pels artistes així com d’una obra pictòrica de cada artista que identifica l’obra ceràmica amb l’obra pictòrica de cadascun dels artistes.
La iniciativa neix amb una clara voluntat de continuïtat ja que el taller té el propòsit d’agrupar periòdicament grups d’artistes d’altres disciplines que puguin traslladar les seves creacions al suport ceràmic.
La presentació de l’exposició anirà a càrrec de la ceramista Camil·la Pérez Salvà i comptarà amb la presencia de regidor de Cultura, Raimon Gusi.
“Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica” es podrà visitar a la capella de Sant Joan fins al diumenge 12 de març. El diumenge 26 de febrer, a les 12h, hi ha programada una visita comentada de l’exposició a càrrec dels artistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: