Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Alàs, Maria Hinojosa i l’OCP oferiran àries d’òpera de Mozart diumenge a l’Auditori

Anna Alàs, Maria Hinojosa i l’OCP oferiran àries d’òpera de Mozart diumenge a l’Auditori

Aquest diumenge 5 de febrer, a les 7 de la tarda, s’inicien els concerts del període febrer-juny a l’Auditori de Vilafranca amb “Les dones de Mozart: àries d’òpera”.

El concert anirà a càrrec de dues de les cantants més brillants de la nova generació: Anna Alàs i Maria Hinojosa, amb l’Orquestra de Cambra del Penedès.
L’Ajuntament va signar l’octubre de 2016 un conveni amb l’Orquestra de Cambra del Penedès per treballar conjuntament amb l’Auditori Municipal la dinamització de la música clàssica, el treball conjunt i participatiu amb les escoles de música i la consolidació del públic.
Aquest conveni dóna continuïtat a la feina que conjuntament l’Auditori i l’OCP van començar l’any 2011 amb la residència i assegura una programació de música estable i de qualitat.
L’Orquestra de Cambra del Penedès es va crear l’any 2012. Dirigida per Màrius McGuinness està integrada per alguns dels músics més destacats de la nova generació d’intèrprets del país, joves amb una gran experiència orquestral en formacions de primer nivell d’arreu d’Europa.
Una orquestra professional amb residència a l’Auditori Municipal de Vilafranca, equipament en el que l’OCP realitza la creació de noves produccions, com la que s’estrena aquest proper diumenge.
En aquest cas s’acompanyaran de la soprano Maria Hinojosa i la mezzosoprano Anna Alàs per interpretar diverses àries de Mozart d’òperes tant conegudes com “Les noces de Figaro”, “Così fan tutte” i “Don Giovanni”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: