Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àngels Gómez, nova presidenta de Llambrusca

La vilafranquina Àngels Gómez agafa el relleu de la metgessa de Vilobí Àngels Cererols, que ha estat la presidenta de l’associació Llambrusca-Alzheimer Penedès des dels seus inicis.

Coincidint amb la seva jubilació, Cererols ha plantejat la voluntat de deixar la presidència de Llambrusca, tot i que continua molt involucrada en el treball d’estimulació cognitiva i de suport als terapeutes que col·laboren amb l’entitat.

La vilafranquina Àngels Gómez, que formava part de la junta de l’associació des de feia un parell d’anys, entoma el repte de presidir Llambrusca il·lusionada i destacant el gran paper de la junta que són com una “mini família”.

La junta de Llambrusca es completa amb Carles Mata, Montse Parera, Pilar Sabaté i Enric Alonso i compten amb Sílvia Almirall com a gerent.

Entre els projectes d’aquest 2017 destaca la consolidació i ampliació de l’atenció directa que presten a Vilafranca, a la seva seu del carrer Pere el Gran.

Gómez també parla de millorar el programa preventiu destinat a gent gran, que ja duen a terme a 7 o 8 municipis de la comarca i a Vilafranca, i de potenciar el servei d’atenció domiciliària que facilita eines als cuidadors de malalts d’Alzheimer o d’altres demències.

Actualment, Llambrusca compta amb una vuitantena de socis i sòcies.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: