Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una activitat de tast de vins per obrir The Wine Business School a la ciutadania

The Wine Business School organitza l’activitat oberta al públic Tasta Vins, dins la formació del postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles.

The Wine Business School, amb seu a l’antic edifici de l’Enològica de Vilafranca, organitza l’activitat Tasta Vins en el marc del Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. La directora de The Wine Business School, Ester Garcia, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, han presentat l’activitat, que es farà el proper 21 de gener a la seu de l’escola universitària, de forma oberta i gratuïta. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia, ja que la disponibilitat de places és limitada.

Els 16 alumnes del postgrau, ofert per les universitats de Vic i Rovira i Virgili de Reus amb una durada de 300 hores, han preparat un total de 4 propostes de comunicació i màrqueting empresarial, que seran presentades en una sessió de tast a consumidors finals. Segons ha explicat Ester Garcia, Tasta Vins és una activitat pràctica que pretén conèixer l’avaluació del producte per part de consumidors no especialistes.

Els alumnes es basen en vins que hi ha al mercat i que han triat per treballar en una proposta de comunicació pròpia.

Per la seva part, el regidor Joan Manel Montfort afegia que un dels objectius destacables de la proposta és l’oportunitat d’obrir l’escola a la ciutadania.

Les inscripcions són obertes i es poden fer en línia al web www.thewinebs.com. També s’han repartit algunes butlletes d’inscripció als establiments relacionats amb el sector vitivinícola.
Per formalitzar la inscripció, gratuïta, s’haurà d’escollir alguna de les tres franges horàries de l’activitat, entre les deu del matí i la una del migdia del proper dissabte 21 de gener. Aquesta distribució respon a la necessitat d’organitzar grups amb un nombre limitat de participants per garantir el bon desenvolupament de les sessions Tasta Vins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: