Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

75 persones han participat a l’activitat Tasta Vins

75 persones han participat a l’activitat Tasta Vins per valorar els projectes dels alumnes del postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles.

Un total de 75 persones ha participat a l’activitat gratuïta Tasta Vins, que se celebrava dissabte a l’Enològica dins del postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Els alumnes del curs s’havien dividit en quatre grups i havien elaborat un projecte de comunicació i màrqueting sobre un vi existent al mercat, tot canviant-li el nom i l’etiqueta. A través de tres sessions de tast, els participants a l’activitat havien de triar quin projecte els hi havia agradat més.

La particularitat de l’activitat és que les persones que participaven al tast no havien de ser expertes, així que hi havia un perfil molt variat.

La regidora de Promoció Turística M. Dolors Rius, que va ser present a l’activitat, creu que la idea de fomentar l’estima pel vi entre un sector de públic el més ampli possible és un gran encert.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort destaca que, d’una banda, s’obren les instal·lacions de l’escola al públic en general i, de l’altra banda, els alumnes poden copsar les opinions d’un perfil de clients potencials molt divers.

El diploma de postgrau, ofert per les universitats de Vic i Rovira i Virgili de Reus, compta amb 16 alumnes i té una durada de 300 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: