Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 35 persones han participat al sopar de Raimons i Raimundes

Cada any, la vetllada compta amb la participació d’un convidat especial. En aquesta ocasió va ser l’aventurer Raimon Puig.

El 39è sopar de Raimons i Raimundes va tenir lloc el dissabte al bar Mercè, però abans l’Agrupació de Raimons va organitzar un berenar i un taller per a la canalla i una visita cultural al campanar de l’església de la Trinitat. Unes 35 persones van participar en les activitats programades per l’agrupació.

Cada any, la vetllada compta amb la participació d’un convidat especial. En aquesta ocasió va ser l’aventurer Raimon Puig, que ha tornat fa uns mesos de fer una ruta pionera en caiac per les costes d’Alaska i Canadà. Puig ja coneixia la iniciativa i va dir que sí de seguida.

L’Agrupació de Raimons i Raimundes va néixer per reivindicar la singularitat d’un nom poc comú que ha de competir amb un de més habitual, Ramon. Els més petits afirmen que no en coneixen gaires, de Raimons, sobretot de la seva edat.

A la visita i al sopar van participar-hi Raimons del Penedès però també un Raimon de Vilanova i un altre de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: