Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca participa en una jornada sobre els cercles de comparació intermunicipal de cultura

Vilafranca participa en una jornada sobre els cercles de comparació intermunicipal de cultura

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, ha participat en la taula rodona “La utilitat dels cercles de cultura: una mirada múltiple”, en el marc d’aquestes jornades de valoració dels cercles de cultura.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, acompanyat de tècnics de la regidoria, ha participat aquest dijous al matí en una sessió de treball organitzada per la Diputació de Barcelona amb el propòsit de presentar els resultats dels diversos Cercles de cultura que han estat operatius al llarg de l’any en curs, tot intentant extreure’n conclusions compartides i esbossar aportacions per al futur dels cercles.
Els Cercles de Comparació Intermunicipals (CCI) són un instrument de suport a l’avaluació i millora de la prestació i la gestió dels serveis públics municipals, que dinamitza el Servei de Programació de l’Àrea d’Hisenda i Recursos Interns de la Diputació, conjuntament amb les àrees que treballen en els diversos àmbits d’anàlisi.
Des de l’any 2015, el Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació promou els Cercles de Comparació Intermunicipals de Cultura. Aquest projecte es proposa incidir en l’avaluació i la millora de les polítiques locals de cultura dels ajuntaments de la província a partir de la definició i validació d’indicadors de l’actuació de cadascun, l’anàlisi de resultats, i la comparació entre diferents municipis per identificar bones pràctiques.
Pel que fa a la jornada d’aquest dijous, el regidor Raimon Gusi ha participat en la taula rodona “La utilitat dels cercles de cultura: una mirada múltiple”, conduïda pel periodista i comunicador Toni Puntí, junt amb Laura Padró, directora de la Biblioteca Can Pedrals de Granollers, i Maria Vilasó, cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell.
En els Cercles de Comparació Intermunicipals de Cultura hi participen els municipis de Badalona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Granollers, Igualada, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Mollet, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: