Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca instal·la un any més “Punts de recollida” d’arbres de Nadal

Vilafranca instal·la un any més “Punts de recollida” d’arbres de Nadal

Del 9 al 17 de gener s’habilitaran diferents punts de recollida d’arbres de Nadal en els diferents barris de Vilafranca, convenientment senyalitzats amb unes tanques i lones grafiades.

Un cop passat el Nadal, molta gent que ha comprat avets i que els ha guarnit com a arbres de Nadal té la necessitat de desfer-se’n. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament organitza un any més el servei de recollida d’aquests arbres, amb la posada en funcionament de 9 punts de recollida repartits en diferents espais de la vila.
Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost i, d’aquesta manera, seran reincorporats al cicle de la natura. Per facilitar-ne el reciclatge és molt important que els arbres dipositats no tinguin cap tipus de guarniment.
Els punts de recollida seran al Barri del Centre la plaça del Penedès, a la Barceloneta la plaça del Bisbe Torras i Bages, a l’Espirall la plaça de Pau Casals, a les Clotes la plaça del Gas, a Sant Julià a la plaça de l’Era Enrajolada i al Parc de Sant Salvador, al Poble Nou al Parc del Tívoli i al carrar de Salvador Espriu cantonada amb el Camí Fariner, i finalment a la Girada i el Molí d’en Rovira a la plaça dels Països Catalans.
A més, també es podran portar a la deixalleria municipal i a la deixalleria mòbil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: