Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Temps de Nadal a Vilafranca’, un desplegable que recull l’activitat de les festes nadalenques

L’Ajuntament de Vilafranca comunica de forma global l’activitat durant les festes nadalenques a través d’un desplegable.

Per aquest Nadal, l’Ajuntament ha editat un fulletó informatiu que inclou totes les activitats que es fan a Vilafranca amb motiu d’aquestes festes. L’Alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior Joan Manel Montfort han presentat aquesta publicació que porta per nom “Temps de Nadal a Vilafranca” i que estarà a disposició de tothom en els punts de distribució habituals.

El desplegable servirà per comunicar de forma global tot el que es fa a Vilafranca durant les festes nadalenques i perquè la gent tingui una guia amb la informació bàsica. També per difondre iniciatives noves, com un vídeomapping que es farà a la Plaça de la Vila entre el 17 de desembre i el 4 de gener.

Una altra de les novetats d’aquest Nadal és la nova il·luminació nadalenca al Centre amb motius penedesencs com les copes de vi o el gall del Penedès. S’encendrà aquest divendres coincidint amb la inauguració de la pista de gel.

Pere Regull ha dit que durant les festes de Nadal Vilafranca exerceix d’autèntica capital comarcal i comercial i, des de l’ajuntament, han d’intentar que la ciutat sigui “atractiva”. Regull també ha fet una crida al sector privat perquè sàpiga atraure visitants.

Tornant a la informació que conté el desplegable, un dels grans blocs és la Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc des d’aquest divendres i fins al 22 de desembre a la rambla Nostra Senyora, amb 17 parades. Com a novetat, aquest any s’ha homogeneïtzat part de la imatge de la fira, amb carpes iguals i casetes de fusta.

El fulletó inclou activitats com els espectacles professionals i familiars, d’altres d’organitzades per les associacions de comerciants, com la pista de gel, l’exposició de pessebres, les fires i mercats especials, propostes familiars i iniciatives singulars com el vídeomapping, la representació d’escenes del Pessebre Vivent de les Gunyoles, la Mitja Marató de l’Espirall o la Fira del Gall.
També s’hi pot trobar el detall dels tallers i actuacions musicals que es fan durant la Fira de Santa Llúcia, la recollida de cartes del Patge Raimon i el recorregut de la Cavalcada de Reis. A més, hi ha un plànol de Vilafranca on estan senyalitzades totes les activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: