Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller infantil ha acompanyat la recollida de cartes del patge Raimon a la Barceloneta

Aquest dijous a la tarda ha estat el torn del barri de la Barceloneta en el recorregut que el patge Raimon fa per tots els barris de la vila.

La feina del patge no s’acaba. A cada barri on va troba un gran nombre de nens i nenes, acompanyats per les seves famílies, il·lusionats per poder lliurar-li les cartes que han d’arribar finalment a mans dels Reis Mags d’Orient.

Ens infants plens d’emocions, i els seus familiars amb ganes de capturar la imatge del lliurament al patge, mitjançant la càmera fotogràfica dels seus telèfons mòbils.

Cada associació de veïns de cada barri organitza la recepció del patge amb diferents activitats. En el cas de la Barceloneta hi havia un taller plàstic i un mural dins de la campanya municipal per evitar les joguines sexistes.

Els nens i nenes s’acosten al patge Raimon amb la il.lusió i l’esperança que finalment els reis els portin els regals demanats en les seves cartes.

El taller plàstic del barri de la Barceloneta va tenir molta participació. Els nens tenien unes plantilles amb la imatge dels tres reis, que podien acolorir i posteriorment retallar, per penjar-se la medalla amb una cinta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: