Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El swing va ser el protagonista d’una matinal solidària amb la Marató de TV3 a Vilafranca

Diferents associacions han organitzat aquesta primera matinal solidària amb el swing com a principal element.

Diumenge al matí la Swing, al Casal de Vilafranca, acollia una matinal solidària a benefici de la marató de TV3 que organitzaven un col·lectiu format per diferents associacions i entitats que tenen el swing, el jazz i el blues com a activitat.
Com comenta Xavi Fernàndez, de Jazz Club Vilafranca, la idea era fer una matinal amb una primera part centrada en tallers per aprendre a ballar swing, blues i rock ’&’roll entre d’altres, per acabar amb dues hores després de ball social.
La matinal l’organitzaven de manera conjunta Swing Garraf, Penedès Swing, Sala Zero, Tarragona Swing, Swing is in the air, Jazz Club Vilafranca i Swing Vilafranca.
Aquesta ha estat la primera vegada que s’han sumat esforços d’aquestes entitats per tirar endavant una matinal solidària d’aquestes característiques, però la intenció és repetir en propers anys i fer-ho de manera rotativa en les diferents poblacions que acullen les entitats organitzadores.
Els promotors consideren que el swing està passant per un bon moment a Catalunya, ja que cada cop hi ha més gent que en balla; i es fa música de qualitat. Rut Bartolomé de Swing Garraf i Iñaki Royo de Swing is in the Air.
Els participants a la matinal van poder, de la mà dels diferents professors i membres de les associacions organitzadores començar a conèixer els diferents passos d’aquests balls, tot participant d’una activitat solidària amb la Marató de TV3 d’enguany.

Comentaris

  1. Mercè lorca

    Bravo!!!!! ha sigut molt xulo i viva swing.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: