Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Joventut ha organitzat un túnel del terror per Nadal a l’Espirall

Aquest dijous a la tarda anar a la plaça Doctor Bonet podia fer por. Però malgrat tot van ser molts els joves que no s’ho van deixar perdre.

Des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb alumnes de teatre de l’Institut Milà i Fontanals van muntar un túnel del terror solidari i juvenil.

Pot sorprendre una activitat com aquesta lluny de Tots Sants o el dia de Halloween. El dinamitzador juvenil de l’Ajuntament de Vilafranca, Jaume Clavé, ens explica que per raons tècniques feia falta un cert temps per poder organitzar l’acte junt amb els alumnes de l’institut Milà i Fontanals.

Els joves que participaven a l’activitat no només s’exposaven a algun ensurt, sinó que també havien de superar unes proves i acabaven rebent un missatge de fons lligat amb els valors del Nadal.

El túnel del terror s’oferia al Local Municipal de l’Espirall, a la Plaça Dr. Bonet. Els qui venien disfressats podien guanyar un premi gentilesa de Comerç Espirall. L’entrada també era solidària. S’havia d’aportar un euro a benefici d’un tió.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: