Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca aprova inicialment un pressupost de 2,8 milions d’€ per el 2017

Sant Martí Sarroca aprova inicialment un pressupost de 2,8 milions d’€ per el 2017

Les partides en manteniment i millora del municipi, medi ambient, teixit associatiu i acció social són les que més incrementen en el pressupost de l’Ajuntament de Sant Martí per al 2017.

El govern municipal ha presentat el pressupost, de 2.805.780 €, en el ple extraordinari celebrat aquest divendres 9 de desembre i ha estat aprovat inicialment amb els vots favorables dels grups que donen suport al govern, CUP, ERC i Movem Sant Martí. Han votat en contra els quatre regidors de CiU i el regidor no adscrit Manel Romanos. El pressupost també preveu dur a terme el projecte executiu dels vestuaris a la zona esportiva; estudis i projectes urbanístics que es puguin requerir des de la Taula de Treball de la Bleda i l’ampliació de la plantilla de personal de l’Ajuntament, així com partides del capítol d’inversions en eficiència energètica i desenvolupament tecnològic al municipi.
El regidor de CiU, Ramon Carbó, ha manifestat el vot contrari al pressupost per la manca de diàleg a l’hora de definir-lo. L’alcalde, Antoni Ventura, ha recordat que el pressupost ha estat presentat després d’un període de recollida d’idees ciutadanes i d’una sessió de treball convocada amb l’oposició, a més de la comissió informativa prèvia al ple, dues reunions en les quals Ventura ha explicat que no s’ha presentat absolutament ningú de l’oposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: