Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí acorda amb CASSA els pagaments compromesos per al Fons Social i activitats culturals

La concessionària del servei d’aigua i l’Ajuntament han signat ja el conveni que farà efectiu el pagament de 4.300 euros per a activitats culturals i 3.300 euros per al Fons Social.

El contracte entre l’empresa CASSA i l’Ajuntament de Sant Martí, que des del 2005 és la concessionària del servei de subministrament d’aigua al municipi, disposa un pagament anual de 300 euros per a activitats culturals i de 300 euros més per a la creació d’un fons social. A través del conveni signat recentement entre l’Ajuntament i CASSA, es faran efectius els pagaments d’enguany i dels 11 anys anteriors. D’aquesta manera, l’empresa aportarà 4.300 euros per a activitats culturals i 3.300 euros per al ajuts socials. El compromís que finalment es farà efectiu respon a una voluntat del govern de revisió de les concessions de serveis i d’optimització de recurs.
El Fons Social es destinarà a ajuts en pagament de factures d’aigua d’usuaris del municipi que per motiu de la seva difícil situació econòmica estiguin rebent atenció social. Es concediran un màxim de dos ajuts per subministrament i cadascun tindrà un valor màxim de 50 euros. Els ajuts s’aplicaran per facilitar el pagament de factures ja emeses que derivin del contracte d’ús domèstic de l’habitatge habitual de la persona destinatària.
En casos excepcionals es podrà incloure la totalitat del rebut per un consum responsable, amb un import màxim total de 125 euros, o bé fins i tot alguna altra escomesa en aquelles situacions d’extrema precarietat i sempre que els serveis socials de l’Ajuntament així ho autoritzin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: