Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Roda de Teatre ha portat a Cal Bolet l’obra ‘Els peixos de colors’

La Roda de Teatre ha portat a Cal Bolet l’obra ‘Els peixos de colors’, amb el grup La Torre de Les Gunyoles.

L’obra gira al voltant de l’Antoni, instal·lat en una vida de burgès benestant, i un seguit de personatges que l’envolten i que l’odien en major o menor mesura: el seu amic de tota la vida, la seva amant, la seva dona, la seva mare, els seus fills… El Grup La Torre de Les Gunyoles ha adaptat el text de Jean Anouihl per fer la seva versió d’una peça teatral que parla de les diferències entre homes i dones, la cura dels fills i la pobresa com a circumstància envilidora. La van estrenar per la festa major de Les Gunyoles i ara ja l’han representat quatre vegades en una versió més curta de dues hores per mantenir millor l’atenció del públic.

El Grup La Torre de Les Gunyoles està celebrant enguany el seu vintè aniversari. Vint anys d’activitat, amb una obra per any, que l’han dotat d’experiència i tradició. Al nucli de Les Gunyoles, on també s’hi fa el tradicional pessebre vivent parlat, el grup ha anat creixent en qualitat amb el pas del temps.

La Torre de Les Gunyoles participa des del principi a la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, de la qual formava part la representació d’aquest diumenge a la tarda al teatre Cal Bolet de Vilafranca. Des del grup de teatre estan convençuts que, sense la roda, no hi hauria tanta activitat relacionada amb el teatre amateur a la comarca.

La propera representació de la Roda de Teatre serà aquest diumenge a dos quarts de set al Casal Torrellenc de Torrelles de Foix. El grup Pa amb xocolata portarà a escena l’obra ‘Quan ell és ell… i ella’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: