Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants ultimen els detalls de la nit de cap d’any amb diferents opcions

Molts restaurants de Vilafranca estan ultimant els detalls per oferir als seus clients els àpats de la nit de cap d’any.

Alguns obren les seves portes i ofereixen un menú especial amb cotilló inclòs. Altres opten per fer menjar per emportar i servir a casa.

Al Restaurant del Casino la nit de cap d’any és un clàssic. A un dia de la vetllada, tot està pràcticament tancat, amb una setantena de comensals i un equip d’entre 12 i 15 treballadors per donar servei a la sala i a la cuina. El perfil dels clients del Casino per la nit de cap d’any és l’habitual.

Al Casino el menú també és clàssic i els peixos són uns dels plats estrella. El preu del menú, amb tot inclòs, ronda els 60 euros, com els darrers anys.

Una altra opció és la que ofereixen al restaurant El Gat Blau. No obren però preparen menjar per emportar perquè la gent sopi a casa amb amics o en família.

A diferència de Nadal, per cap d’any els clients demanen més varietat.
Al Gat Blau, les cuixes de gall farcides són un dels plats estrella des de fa molts anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: