Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull destaca l’inici de les obres a la llosa de cobertura i l’obertura del CAP en aquest 2016

En el decurs del programa Diàlegs amb l’alcade, Regull ha apuntat aquestes dues qüestions com a destacades d’aquest 2016, per la rellevància que tenen per la població i la vila.

Aquest divendres els estudis de Ràdio i Televisió de Vilafranca han acollit el darrer diàlegs amb l’alcalde d’aquest 2016. En el decurs del programa, Pere Regull ha repassat l’actualitat d’aquets darrers dies, marcada en bona part el darrer ple municipal del passat 20 de desembre; però també ha fet un repàs a algunes de les qüestions importants des d’un punt de vista de Vilafranca d’aquest any que ja s’acaba.
Primer ha comentat que una de les preocupacions de l’ajuntament és la qualitat de vida dels vilafranquins. En aquest sentit Regull ha comentat que en el darrer any l’atur s’ha reduït en 600 persones a la vila. Una dada que considera positiva, tot i que lluny del que seria desitjable ja que encara hi ha uns nivell d’atur preocupants. Regull però, explica que els indicadors econòmics d’aquest 2016 i els que s’albiren per el 2017, son positius i apunten cap a una reactivació econòmica. El desig per el 2017 seria que es concretés i arribés a la ciutadania aquesta sensació de millora, un cop sembla que els anys més durs de la crisi econòmica es deixen enrere.
Pel que fa a algunes de les accions destacades d’aquest 2016, Regull ha parlat de l’inici de les obres de condicionament de la llosa de cobertura de les vies, que han de continuar al llarg del 2017.
D’altra banda, l’alcalde ha volgut recordar també que l’any arribava a la seva recta final amb l’obertura d’un dels equipaments més llargament esperats a Vilafranca, el CAP Vilafranca Nord que entrava en servei aquest passat mes de novembre. Regull ha explicat que s’ha trigat molt en assolir la seva finalització, equipament i obertura. Una obra que ha costat 7’7 milions d’€ i que ha estat possible en el pitjor moment de la crisi econòmica.
Ara el repte és que sigui un equipament el màxim accessible per als ciutadans, i en aquest sentit Regull comentava que des de l’Ajuntament s’està treballant per millorar-hi l’accés amb el transport públic.
L’alcalde de Vilafranca ha volgut acabar amb un missatge d’optimisme per aquest 2017 que ha de començar en pocs dies, i que hauria de refermar aquestes sensacions de reactivació econòmica que es detecten i s’anuncien als nivells més alts, per tal que arribin a la totalitat de la ciutadania també a Vilafranca i el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: