Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC ha dedicat l’assemblea de Nadal a reconèixer la tasca als barris des de l’any 1979

Aquest dimecres es va celebrar a la seu del PSC de Vilafranca l’habitual assemblea de Nadal.

Aquest any els socialistes vilafranquins han volgut posar l’accent en la feina feta des dels barris on moltes persones han treballat per tal de fer una Vilafranca millor.

El primer secretari del PSC de Vilafranca, Francisco Romero, remarca que s’ha volgut fer aquest reconeixement a la feina de moltes persones.

El reconeixement a aquesta tasca s’ha exemplificat en la figura dels qui van ser alcaldes de la vila des de les primeres eleccions democràtiques de l’any 1979, i fins el 2009, tots presents a l’acte. En l’època de Fèlix Sogas es va destacar, per exemple la transformació del barri de Sant Julià, en època de Joan Aguado, amb la consolidació d’uns serveis públics de qualitat, i en l’època de Marcel Esteve, afrontant el repte del cobriment de les vies.

D’altra banda , però, també es va voler fer un reconeixement especial al treball i la implicació de persones amb una visió de conjunt i de ciutat. En aquest cas de forma molt particular en la figura de l’exregidor, Joan Pareta.

Francisco Romero va fer balanç també de la gestió del grup socialista en el darrer any i va exposar els projectes de futur que es volen impulsar a Vilafranca.

També es va distribuir entre els assistents a l’acte la publicació “L’Informatiu” editada per l’agrupació local del PSC, en la qual es destaca que el 25% del pressupost municipal pel 2017 es destina als Serveis Socials, o que durant el 2017 es tirarà endavant l’ampliació i rehabilitació de la Casa de la Festa Major.

 

 

PSC

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: