Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘Instants’, el llibre de fotografies de la Festa Major d’Ignasi Blanca

El llibre, l’autor del qual és el fotògraf Ignasi Blanca, ha estat editat per l’estudi de disseny Rufus.

La Casa de la Festa Major va acollir aquest dimarts al vespre la presentació del llibre Instants, un recull fotogràfic d’instantànies de la Festa Major, preses des de punts de vista força diferents als habituals.

Instants recull més d’un centenar de fotografies, la majoria de Blanca, però també d’una desena de fotògrafs col·laboradors com Rai Molinari, Maria Rosa Ferré, Xavi Mármol o Oriol Domingo, entre altres.
Ignasi Blanca és fotògraf semiprofessional i, des de fa tres anys, ha col·laborat amb els administradors de la festa major captant imatges de la festa. De fet, aquest 2016, en va ser el fotògraf oficial amb Xavi Mármol. Blanca se sent especialment còmode en la fotografia d’esdeveniments nocturns i l’entrada de Sant Fèlix és un dels moments que més li agrada fotografiar.

L’alcalde Pere Regull va agrair la iniciativa de Blanca tot destacant que la Festa Major vindria a ser “el DNI” de Vilafranca i que cal renovar-lo de tant en tant, però sempre mantenint la identitat.

El llibre es posa a la venda avui al preu de 29 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: