Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa una iniciativa solidària de castració i donació de menjar pels gats del carrer

L’Associació d’Animals Unió i Associació al Servei dels Animals de Vilafranca, aprofitant les festes, ha volgut realitzar una iniciativa solidària.

Una iniciativa per fer front a un problema que hi ha tan a Vilafranca com a molt pobles del nostre país.  Per aquest motiu conviden a les veterinàries de la comarca per les castracions i a les botigues on es venen productes per als animals en forma de donacions voluntàries, amb menjar, casetes o abrics.

Des de l’associació han fet arribar la proposta a tots els centres veterinaris i botigues d’animals de Vilafranca i donen a conèixer la llista dels qui han acceptat aquest compromís vers els animals. Són Agrinovavet del barri de Sant Julià, Clínica Veterinària del Penedès del Centre, Viladevet del barri de Sant Julià, el Centre Veterinari del Poble Nou, Veterinarios Solidarios  del Molí d’en Rovira, Espai Dog al Poble Nou, Agrinovavila a Sant Julià i Terranovanc de la Girada. A més també s’han afegit el Centre Veterinari del Foix de Torrelles i la Clínica Veterinària Ibarrechevea de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: