Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a les empreses agroalimentàries

14 empreses agroalimentàries i 10 restaurants d’El Penedès Tasta’l participen a les jornades de portes obertes que promou el Consell Comarcal.

Aquest cap de setmana se celebra la segona edició de les jornades de portes obertes que promou l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès a través de l’Associació de Productors Artesans i Agroalimentaris i els restaurants del projecte El Penedès Tasta’l. 14 empreses agroalimentàries obriran les seves portes al públic per explicar de primera mà com treballen i quins productes ofereixen. Per a visitar-les, caldrà concertar cita prèviament telefonant a l’empresa.
La iniciativa s’ha volgut repetir després de la bona experiència de l’any passat, amb més participació de les empreses i en unes dates més pròximes al Nadal.

Entre les empreses que obriran les seves portes hi ha Vinyet – Melmelades del Penedès, de Subirats, el Molí d’Oli Josep Lluch, de Guardiola de Font Rubí, o la Granja Rural d’Espitlles, de Santa Margarida i els Monjos, on es crien galls i gallines de la raça penedesenca. M. Antònia Udina, en nom dels productors, fa una crida als penedesencs per participar a les jornades.

La jornada es pot completar degustant un menú especial de 25€ a un dels deu restaurants del projecte El Penedès Tasta’l. Des del Gremi d’Hostaleria de l’Alt Penedès i també el restaurant Fonda Neus de Sant Sadurní, la Núria Carbó feia una invitació a gaudir de la proposta.

El llistat d’empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès que es poden visitar i conèixer de primera mà el cap de setmana de portes obertes, i també les seves propostes de visites i tastos, així com els restaurants que oferiran el menú especial, es pot consultar al web del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: