Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Poble Actiu-CUP de Santa Margarida i Els Monjos parlarà de Sobirania Energètica

Poble Actiu-CUP de Santa Margarida i Els Monjos parlarà de Sobirania Energètica

La xerrada, amb una proposta cap a l’autosuficiència en qüestions d’energia a nivell local, serà conduïda per Lourdes Berdié, membre de la Xarxa per la Sobirania Energètica.

L’assemblea local de Poble Actiu-CUP de Santa Margarida i Els Monjos, en el marc del trimestre centrat en les qüestions de medi ambient i la defensa del territori, organitza aquesta xerrada per presentar una proposta de transició municipal cap una generació de l’energia tendint a que sigui basada en els propis recursos que, de manera natural, ja ofereix el territori on s’insereix cada localitat.
De fet es comptarà amb la presència de Lourdes Berdié, membre de la Xarxa per la Sobirania Energètica, qui presentarà la seva proposta municipalista i anirà desgranant els passos que es poden fer des del món local per deslligar-nos de l’oligopoli de les empreses distribuïdores de l’energia i aprofitar al màxim els recursos dels quals el municipi disposa, per auto abastir-nos al màxim possible.
La Xarxa per la sobirania energètica, creada l’any 2013 per diferents entitats i organitzacions, promou el dret de les persones i dels pobles a decidir sobre les mesures, que des de l’àmbit energètic, afecten directa o indirectament a les seves vides i a les d’altres territoris.
L’acte serà el proper dimarts 13 de desembre a la Sala de Moles del Molí del Foix d’Els Monjos, Carrer de la Farigola, 2-6; a 2/4 de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: